Hide

Funktionaliteten på denne hjemmeside er kun optimal ved brug af Google Chrome som browser.

Hent

FAQ

Vi har samlet en række generelle spørgsmål (FAQ) om United Broker og vores service for privatpersoner eller virksomheder. Skulle du have yderligere spørgsmål er du naturligvis meget velkommen til at kontakte Kundeservice.

Hvorfor skal jeg bruge United Broker?

United Broker kombinerer transport og betaling i én løsning, der både er nem og sikker. Derudover kan du supplere din transport og betaling med mange forskellige tillægsydelser, der kan skabe den perfekte løsning for dig.

Hvem kan sende forsendelser med United Broker?

Enhver, der med sin e-mailadresse og kreditkortoplysninger er oprettet som bruger hos United Broker kan sende forsendelser gennem netværket.

Er det nødvendigt at oprette sig som bruger for at bruge United Broker?

Før du kan benytte dig af UB priser og ydelser, skal du oprettes som bruger hos os.

Hvordan bliver jeg en oprettet bruger hos United Broker?

Det er meget nemt at blive oprettet som bruger hos United Broker. Opret dig her.

Hvad skal jeg bruge for at blive oprettet?

Det eneste du skal bruge er din e-mailadresse, mobilnummer og et gyldigt kreditkort. Ved oprettelse vil vi sende dig en mail du skal bekræfte modtagelsen af.

Hvilke kreditkort kan bruges?

Visa og Mastercard.

Kan jeg betale via en bankoverførsel?

United Broker accepterer ikke bankoverførsler i forbindelse med betaling for varer eller transport.

Hvorfor kan jeg ikke betale med en bankoverførsel?

Betaling med bankoverførsel indeholder ikke den type sikkerhed vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Hvordan fungerer det når jeg er en oprettet bruger hos United Broker?

Når du først er oprettet som bruger hos os så er det meget nemt at benytte sig af vores ydelser. Du skal blot logge dig ind ved hjælp af din e-mail og dit password og herefter udfylde de nødvendige informationer vedrørende den forsendelse, der skal sendes.

Jeg har glemt mit password

Hvis du har glemt din adgangskode skal du blot klikke på “Glemt adgangskode” på hjemmesiden og du vil modtage et midlertidigt i din e-mail.

Er mine data beskyttede hos United Broker?

United Broker overholder lovgivningen omkring datasikkerhed. Informationer til tredjemand udleveres udelukkende i forbindelse med selve transporten eller betaling. Hvis du vil vide mere kan du finde United Brokers fortrolighedspolitik her.

Bliver mine data brugt til andre formål?

Vi bruger ikke dine data til markedsføring med mindre du specifikt vælger at modtage gode tilbud og andre informationer fra os.

Hvad kan jeg sende med United Broker?

I udgangspunktet kan du sende det samme med United Broker som du kan med det lokale postvæsen. Der er dog restriktioner du skal være opmærksom på.

Hvad må jeg ikke sende med United Broker?

Du må bl.a. ikke sende følgende indhold med United Broker: Farligt gods, kontanter, værdigenstande, levende dyr, varer fra truede dyrearter, litium batterier, farlige væsker, narko eller andre ulovlige substanser, våben eller dele af våben. Du kan se en liste over restriktioner her.

Hvem er ansvarlig for at beskrive indholdet af forsendelsen?

Det er afsender, der ansvarlig for indholdet af forsendelsen og dermed også for at beskrive det korrekte indhold af forsendelsen. Send derfor aldrig noget du ikke ved hvad er. Vær opmærksom på at United Broker forbeholder sig retten til at afvise enhver forsendelse vi ikke ønsker at transportere gennem vores netværk.

Hvem er ansvarlig for korrekt indpakning?

Det er afsenders pligt at pakke forsendelsen forsvarligt ind. Med forsvarligt menes at pakken og pakkens indhold skal kunne transporteres og udsættes for normal håndtering i et system med andre pakker, transportbånd og lastning.

Hvem er ansvarlig for at tilsikre korrekte informationer på pakken?

Det er afsenders ansvar at label er korrekt udfyldt og påført pakken så adresser og stregkode er nemt tilgængelige. Skriv gerne adresser på selve indpakningen også.

Kan jeg sende til en postboks adresse?

Det er ikke muligt at sende til en modtagers postboks adresse, der skal derfor altid være korrekt og fuldstændig adresse på afsender og modtager.

Hvad gør jeg når forsendelsen er klar?

Når du har klargjort din forsendelse skal den indleveres i den pakkeshop du har valgt at sende din forsendelse fra. Ved overlevering scannes forsendelsen som modtaget af transportøren, eller du vil modtage en kvittering for indleveringen af din pakke.

Er der vægt- og størrelsesbegrænsninger på hvad, der kan sendes?

Ja, der er begrænsninger både hvad angår vægt og størrelse på forsendelsen. I udgangspunktet må ingen pakker veje mere end 20 kg. Skal der sendes mere end 20 kg skal forsendelsen derfor bestå af flere pakker. Størrelsen på de enkelte pakker må i udgangspunktet ikke overstige 120 cm på nogen led.

Hvordan kan jeg finde prisen på en transport?

Når du indtaster en ordre i vores system vil du kunne se prisen. Vær opmærksom på at prisen afgøres af de forskellige valg du træffer og du først faktureres for ordren, når du har endeligt bestilt og godkendt den.

Hvorfor blev prisen højere end den jeg har godkendt?

Normalvis vil prisen altid være den samme som den du har godkendt. Der kan dog forekomme ekstra efterfølgende betaling, der typisk er relateret til enten betaling af told og moms ved forsendelser udenfor EU.

Skal der betales told og moms af forsendelsens indhold?

Når der sendes forsendelser udenfor EU kan det være der skal betales told og moms af indholdet. Dette afgøres suverænt af de enkelte landes myndigheder og er typisk afhængigt af indhold og værdien af dette. Vær opmærksom på, at transport af eksempelvis tobak og spiritus indenfor EU kan være med begrænsninger. Under alle omstændigheder opfordrer vi til at man undersøger gældende krav fra myndighedernes side i de enkelte lande før afsendelse.

Skal der udfyldes og vedlægges dokumenter til toldvæsnet?

Når du sender forsendelser, der ikke kan betegnes som dokumenter, til og fra lande udenfor EU skal der vedlægges en toldfaktura (proforma faktura) i mindst 3 eksemplarer, der alle er underskrevet. Fakturaen skal være udspecificeret og med værdi på hver enkel genstand indeholdt i forsendelsen. Du kan finde en proforma faktura skabelon her som du kan benytte dig af. Vær i øvrigt opmærksom på at du ikke kan forsikre din forsendelse for mere end hvad du angiver på en evt. proforma faktura.

Er der garanti på dato for leveringen?

Nej der er ikke nogen leveringsgaranti i og med der kan forekomme uforudsete hændelser undervejs i transporten. Du vil via sms eller mail jævnligt modtage informationer om transporten af din forsendelse.

Jeg kan ikke se at min forsendelse er blevet leveret og transittiden er overskredet, hvad skal jeg gøre?

Først og fremmest bør du kontakte modtageren og høre om forsendelsen allerede er leveret. Det kan forekomme at informationerne i systemerne ikke er helt opdaterede hvis en scanner ikke har overført sine informationer korrekt. Hvis ikke forsendelsen er leveret og leveringsdagen er overskredet og du ikke har information om hvornår forsendelsen forventes leveret er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice.

Hvilket transportfirma håndterer min forsendelse?

Når du afgiver din ordre kan du se hvilket transportselskab, der er bestilt til at håndtere transporten af din forsendelse.

Er min forsendelse forsikret eller skal jeg tilkøbe forsikring?

Din forsendelse er forsikret med en værdi op til 3.500,- Ved forsikringsdækning skal ethvert tab retfærdiggøres overfor forsikringsselskabet. Vær opmærksom på at der ikke er forsikring mod for sen levering eller de konsekvenser en for sen levering medfører.

Hvordan kan jeg klage eller reklamere?

Vi oplever ganske få problemer, der medfører en klage eller en reklamation, men skulle du have behov for enten at klage eller reklamere kan du benytte dig af følgende link til vores Kundeservice.

Hvordan fungerer Live Chat med Kundeservice?

Du kan live chatte med vores Kundeservice ved at gå ind på Kontakt og trykke på Start chat, hvorefter et nyt vindue vil åbne på din skærm. I dette nye vindue skal du indtaste dit spørgsmål og dit forsendelsesnummer hvis du har et. Den næste ledige kundeservicemedarbejder vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Kan jeg kontakte Kundeservice udenfor normal åbningstid?

Du er velkommen til at sende os en mail hvorefter vores Kundeservice vil besvare den så hurtigt som muligt når vi åbner igen.

Jeg har problemer med at printe min label

Hvis du kan se din label på din skærm og oplever problemer med at udskrive den bør du kontrollere at der er forbindelse til din printer, at den er tændt og din pc er sat til at udskrive på den. Kontroller også der er papir og blæk eller andet i printeren. Hvis du stadig ikke er i stand til at udskrive bør du kontakte din printer leverandør for yderligere hjælp og assistance.

Kan jeg annullere min ordre?

Hvis du har modtaget din label på din skærm er det ikke længere muligt at annullere din ordre og få refunderet omkostningerne.

Hvad gør jeg hvis informationerne på min label er forkerte?

Hvis du har godkendt og udskrevet en label med forkerte informationer, skal du lave en ny ordre og udskrive en ny label. Vær opmærksom på at vi ikke kan refundere omkostningerne for den forkerte label du har modtaget.

Hvad er UBnow?

UBnow er en ekstra hurtig levering indenfor bestemte postnumre. Vi tilbyder afhentning og levering af pakker op til 10 kg i løbet af 99 minutter.

Tilbyder I ”Pengene tilbage” garanti på UBnow?

Ja. Hvis vi mod forventning ikke får leveret forsendelsen i løbet af 99 minutter efter din bestilling er servicen gratis. Det eneste vi har brug for er en mail fra dig sendt til claims@unitedbroker.com hvori du gør krav på den gratis service. Vi gør opmærksom på at ”Pengene tilbage” garantien ophæves ved Force Majeure.

Hvorfor får jeg ikke mulighed for at vælge UBnow?

Afhentning og levering skal være indenfor bestemte postnumre og tidsrum. Får du ikke muligheden for at vælge UBnow kan du gøre brug af en anden service.

Hvad er jeres forretningsbetingelser?

Link til generelle vilkår og betingelser